Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Enfocus

 
This catalog has no sub-catalogs.

PitStop Pro 11

PitStop Pro 11 is samengesteld uit een reeks succesvolle PDF editing gereedschappen, die de gebruiker de mogelijkheid bieden tekst aan te passen, kleuren te veranderen en objecten te schalen, verplaatsen en te roteren. Problemen die op het laatste moment voorkomen binnen drukke en strakke drukomgevingen kunnen snel gecorrigeerd worden. PitStop Pro 11 lost daarnaast meer complexe problemen op zoals het toepassen van sjablonen met bijsnijdvak- en aflooptekens tegelijk met het invoegen van paskruizen en drukmarkeringen.
  1. Gedetailleerde en accurate ondersteuning voor kleurbeheer - PitStop Pro 11 biedt nieuwe en verbeterde tools om snel en gemakkelijk problemen met kleuren op te lossen.
  2. Laat PitStop Pro automatisch kiezen of beslis zelf en gebruik de uitgebreide set kleuren features - De Color Picker is herontworpen om intuïtief steunkleuren te vinden en toe te voegen, maar ook om specifieke kleuren op te slaan in uw favorieten. Het laat u toe om kleurbibliotheken te importeren en biedt ondersteuning voor nieuwe Pantone ® Plus bibliotheken. De inktdekking preflight is aanzienlijk uitgebreid door de mogelijkheid van transparantie, overprint-instellingen, elkaar overlappende objecten en lagen. Met de Eyedropper kunt u de inktdekking inspecteren en handmatig aanpassen met behulp van al deze verschillende parameters. De basiskleur voorkeuren worden ingesteld om u te laten starten. Dezelfde kleurinstellingen als van Acrobat, zijn via één klik beschikbaar.
  3. PitStop Workgroup Manager voor multi-user omgevingen - PitStop Pro 11 heeft een Workgroup Manager voor floating volume licenties, die het mogelijk maakt om centraal alle presets te standardiseren in multi-user omgevingen. De Actie Lijsten, Prefight Profielen, Global Changes, Workspaces, kleurinstellingen, etc... kunt u vanaf nu delen of als standaard instellen bij alle gebruikers in uw organisatie. De PitStop Workgroup Manager beheert de Floating Licenties centraal en zorgt ervoor dat PitStop Pro op een aantal verschillende werkstations kan geïstalleerd zijn binnen één netwerk, maar dat slechts een bepaald aantal tegelijk kunnen gebruikt worden. Sneller en gemakkelijker voor elke gebruiker
  4. U heeft minimaal Adobe Acrobat 8 of hoger nodig.

  1. Macintosh
   Mac OS® X v.10.6, 10.7 of 10.8        
   StuffIt Expander 10 of hoger (voor het uitpakken van de installatiesoftware)
   Minimum 256 MB RAM (512MB aanbevolen)
   1.024x768 schermresolutie (1280 x 1024 aanbevolen)
   DVD drive (voor installatie)
   Color Management: ICC profiles moeten compatible zijn met het geselecteerde kleurmanagement systeem
   1. Windows
    Microsoft® Windows® XP Professional of Home Edition SP2 Microsoft® Windows® Vista Home Premium, Business of Ultimate SP1 Microsoft® Windows® 7 Home Premium, Professional of Ultimate 64-bit compatible, met uitzondering van virtuele printers (Instant PDF draait altijd in 32-bit mode) Minimum 256 MB RAM (512MB aanbevolen)
    1.024x768 schermresolutie (1280 x 1024 aanbevolen)
    DVD drive (voor installatie)
    Color Management: ICC profiles moeten compatible zijn met het geselecteerde kleurmanagement systeem
   Geen gerelateerde producten voor PitStop Pro gevonden.

   This product has no related products.


   Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzend- en afhandelingskosten.   Producten

   Doelgroepen

   Nieuwsbrief

   Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


   Copyright © 2011. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
   Disclaimer | Sitemap
   Realisatie door: Bubblefish Interactive