Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Laatste nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten over Promate en de producenten die wij vertegenwoordigen.


Belangrijk: Adobe kondigt wijziging in upgrade policy aan

Wednesday, December 21, 2011

Adobe heeft aangekondigd dat in 2012, wanneer CS6 uitkomt, de "drie-versies-terug" upgrade komt te vervallen. Om in aanmerking te komen voor een upgrade-prijs voor CS6 dient u in het bezit te zijn van de laatste versie van de software - dus CS5 of CS5.5.

 

Gebruikers van CS2/CS3 en CS4 die niet upgraden naar CS5.5 kunnen dus straks niet meer upgraden naar CS6. Zij zullen gewoon een nieuwe licentie moeten aanschaffen. Adobe biedt deze gebruikers tot 31 december de mogelijkheid de upgrade naar CS5.5 met 20% korting aan te schaffen.

 

Waarom doet Adobe dit?

 

Adobe gaat in 2012 zijn producten en diensten bundelen in de Adobe Creative Cloud.

 

 

De Creative Cloud bestaat uit 3 onderdelen:

- Creative Services, hosted services, waaronder bijv. Digital Publishing, een fontservice zoals Typekit en het gebruik van Adobe Business Catalyst voor webdesign.

- Creative Apps; toegang tot alle desktop apps zoals Photoshop, Indesign etc. maar ook de nieuwe Touch Apps, zoals Proto, Kuler, Collage etc. Voor het creëren van content kunt u dus ook uw mobiele device gebruiken, alles is met elkaar verbonden via de Creative Cloud.

- Creative Community - een plaats voor creatieven om content met elkaar te delen, elkaar te inspireren en met elkaar te communiceren.

Creative Cloud is een abonnementsmodel, waarbij de gebruiker maandelijks of jaarlijks betaalt voor de afname van producten en diensten. Hierdoor kan Adobe vaker upgrades uitbrengen die in lijn zijn met de steeds sneller veranderende omgeving van web, smartphones, tablets en mobiele applicaties. Deze omgeving herkent alle Creative Suite bestandsformaten, de content wordt dus echt getoond en niet met iconen weergegeven.

Prijzen voor dit abonnement model zullen later in november worden bekend gemaakt.

 

Gebruikers die het huidige licentiemodel prefereren kunnen straks gewoon een CS6 licentie aanschaffen voor de upgrade-prijs. Mits u dus op dat moment op versie CS5 zit.

 

 

 

Fikse korting op alle upgrades vanaf CS2, CS3 en CS4

Wednesday, December 07, 2011

Dit is het ideale moment voor een upgrade. Profiteer van de nieuwste softwaremogelijkheden en prestaties, en bespaar 20% wanneer u vanuit CS2, CS3 of CS4 een upgrade naar de nieuwste Adobe Creative Suite®-editie of afzonderlijke producten uitvoert.

U kunt met de nieuwste Creative Suite®-editie veel meer doen en krijgt bovendien 20% korting op uw upgrade. Dus als u een upgrade overweegt, is dit het ideale moment om van deze tijdelijke aanbieding te profiteren.

 

Bijv. Adobe Design Premium CS5.5 upgrade vanaf CS4 Nederlands - € 599,-. Normale adviesprijs € 749,-.

 

Stel uw investering veilig!

Op 11-11-2011 heeft Adobe een wijziging in haar upgrade beleid doorgevoerd. In de toekomst kunnen alleen nog bezitters van de laatste volle versie in aanmerking komen voor een upgrade prijs. In de praktijk betekent dat, dat u dus versie CS5 of CS5.5 moet bezitten om te kunnen upgraden naar Adobe CS6.

 

 

De volgende producten komen in aanmerking: Adobe Creative Suite 4.x Design Premium, Design Standard, Master Collection, Production Premium, Web Premium en Web Standard; Creative Suite 3.x Design Premium, Design Standard, Master Collection, Production Premium, Web Premium en Web Standard; Creative Suite 2.x Premium en Standard; Adobe Production Studio Premium en Production Studio Standard; Adobe Design Bundle, Video Bundle en Web Bundle; en Macromedia Studio 8.
Bespaar ook 20% op de standaardprijs van een upgradeversie van After Effects CS5.5, Audition CS5.5, Dreamweaver CS5.5, Fireworks CS5.5, Flash Professional CS5.5, Illustrator CS5, InDesign CS5.5, Photoshop CS5, Photoshop Extended CS5 en Adobe Premiere Pro CS5.5. 

 


Promate komt naar Zeeland

Thursday, November 17, 2011

Als grafisch vormgever, webdesigner of communicatiespecialist is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Meestal vinden dit soort informatiebijeenkomsten ergens in de Randstad plaats. Maar dit jaar niet. Dit jaar komen Promate Internet Products en Adobe eens naar Zeeland. Gewoon omdat Zeeland een speciaal plekje in ons hart heeft.

 

Lees verder en reserveer uw plaats!

App "Digital Publishing Tips"

Tuesday, June 07, 2011
Als u de beschikking heeft over een iPad dan kunt u gratis de App "Digital Publishing Tips" van Bob Bringhurst van Adobe downloaden. Op dit moment zijn er twee edities:
- Interactive Overlays
- Folio Basics
In beide edities vindt u volop tips voor het maken van interactieve publicaties met Indesign CS5.5. In de editie Folio Basics wordt ook beschreven hoe u uw interactieve publicatie met anderen kunt delen via Acrobat.com.

http://itunes.apple.com/us/app/digital-publishing-suite-tips/id436199090?mt=8

Upgrade prijzen Adobe CS5.5

Friday, April 22, 2011
Dit zijn de voorlopige upgrade prijzen voor CS5.5 vanaf versie 5.0 en versie 4.0: Upgrade prijzen CS5.5


Voor de actieprijzen voor CS2 en CS3 gebruikers, klik hier

Wat is er nieuw in CS 5.5

Tuesday, April 12, 2011Vandaag hebben wij de nieuwe CS5.5 brochures in het Nederlands online gezet. Deze vindt u onder support/literatuur. De pakketten die in CS5.5 gewijzigd zijn:
- Indesign
- Dreamweaver
- Flash Professional
- Flash Catalyst
- FlashBuilder
- Premiere Pro
- After Effects
- Audition
- Acrobat X Pro

Er is ook Engelstalige informatie beschikbaar over de nieuwe functies.

Lees meer

Volg ook de Facebook-pagina van Adobe CS5.5. Hier worden regelmatig nieuwe filmpjes over de nieuwe mogelijkheden op geplaatst.

Adobe annonceert Creative Suite 5.5

Tuesday, April 12, 2011
Zojuist heeft Adobe bekend gemaakt dat vanaf mei 2011 Adobe Creative Suite 5.5 leverbaar is. CS 5.5 bevat nieuwe versies van: 
- Indesign
- Flash Catalyst
- Flash Professional
- Flash Builder
- Dreamweaver
- Premiere Pro
- After Effects
- Adobe Audition
Met 5.5 kunt u drukwerk, video's en digitale ervaringen ontwikkelen voor vrijwel alle apparaten en platformen.
Lees hier meer over alle nieuwe functies in Creative Suite 5.5

Voor CS2 / CS3 gebruikers is nu het moment om te upgraden. Als u nl. nu de upgrade naar versie 5 koopt, krijgt u de upgrade naar versie 5.5 geheel gratis.

Verder kondigt Adobe aan dat er voortaan elk jaar een upgrade valt te verwachten. Deze versie 5.5 is een zogenaamde mid-cycle release. Dit houdt in dat CS6 ergens in april 2012 zal worden aangekondigd en CS6.5 ergens in april 2013. Dit maakt het voor de gebruikers eenvoudiger te beslissen wanneer zij zullen instappen op de nieuwe software.

Volg ook de Facebook-pagina van Adobe CS5.5. Hier worden regelmatig nieuwe filmpjes over de nieuwe mogelijkheden op geplaatst.

Producten

Doelgroepen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


Copyright © 2011. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive