Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Laatste nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten over Promate en de producenten die wij vertegenwoordigen.


Wijzig uw wachtwoord van uw Adobe ID nu!

Tuesday, October 08, 2013

Vorige week is bekend geworden dat hackers toegang hebben gekregen tot de klantendatabase van Adobe. Hierbij zijn de versleutelde gegevens van 2.9 miljoen Adobe klanten buitgemaakt. Adobe adviseert dan ook iedereen zo snel mogelijk het wachtwoord aan te passen.


Wat gaat Adobe hieraan doen?


"Uit voorzorg stellen we relevante wachtwoorden van klanten opnieuw in om te helpen voorkomen dat onbevoegden toegang verkrijgen tot Adobe-accounts. Klanten van wie de id en het wachtwoord betrokken waren bij het incident, ontvangen een e-mail van Adobe met instructies voor het wijzigen van hun wachtwoord. We raden klanten ook aan hun wachtwoorden te wijzigen op websites waar ze dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken.


We zijn op dit moment alle klanten aan het verwittigen van wie de creditcard- of bankpasgegevens betrokken waren bij het incident. Klanten van wie de creditcard- of bankpasgegevens betrokken waren bij het incident, ontvangen een brief van ons met extra informatie over stappen die ze kunnen ondernemen om zichzelf te helpen beschermen tegen het potentiële misbruik van hun persoonlijke gegevens. We hebben ook de banken verwittigd die klantbetalingen voor Adobe verwerken, zodat zij kunnen samenwerken met de bedrijven of banken die de betaalkaarten hebben uitgegeven om de rekeningen van klanten te helpen beschermen.


Alleen voor de VS: Adobe biedt klanten van wie de creditcard- of bankpasgegevens betrokken waren bij het incident de optie om zich gratis te registreren voor een jaarlidmaatschap op krediettoezicht.
We blijven momenteel zowel intern als met externe partners werken aan een oplossing voor dit incident. We hebben ook contact opgenomen met de federale politie en assisteren hen bij hun onderzoek."Producten

Doelgroepen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


Copyright © 2011. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive