Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Laatste nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten over Promate en de producenten die wij vertegenwoordigen.


Vragen over de volgende Adobe versie

Tuesday, November 29, 2011

Regelmatig wordt ons gevraagd wanneer CS 6 uitkomt. Uiteraard is dat op dit moment nog niet bekend. Maar omdat Adobe vorig jaar heeft aangekondigd dat zij jaarlijks een upgrade zullen uitbrengen, houden wij er rekening mee dat Creative Suite 6 ergens in mei leverbaar zal zijn. Helaas is het alleen voor gebruikers van CS 5.0 of CS 5.5 mogelijk om te profiteren van de speciale upgradeprijs naar CS 6. Gebruikers van oudere versies zullen of een volledig nieuwe licentie moeten aanschaffen of een subscription moeten afsluiten.

 

Op dit moment zijn er voor die subscription alleen nog maar dollarprijzen bekend, nl. $ 49,- voor een individu en $ 69,- per werkplek voor werkgroepen. Met zo'n werkgroep werkplek heeft u toegang tot alle Adobe Creative Suite software, dus de volledige Master Collectie.

 

Bedenk wel dat u met een subscription slechts het gebruiksrecht heeft zolang u blijft betalen. Ons advies is daarom upgraden naar CS5.5 en daarbij een upgrade-plan afsluiten. U bent dan voor ca. 25 Euro per maand 2 jaar lang verzekerd van alle nieuwe versies en u heeft een eeuwigdurend gebruiksrecht (perpetual licenses). Om een upgrade-plan af te kunnen sluiten moet u de laatste versie (dus 5.5) hebben en u moet dit doen voor Adobe een nieuwe versie annonceert. Wij adviseren u dit dus te doen voor 1 maart 2012 omdat Adobe ongetwijfeld ergens in maart of april de volgende versie gaat annonceren.

 

Een subscription afsluiten is vooralsnog handig als u bijv. door een piek in uw productie tijdelijk een aantal extra werkplekken nodig heeft.Producten

Doelgroepen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


Copyright © 2011. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive