Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Laatste nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten over Promate en de producenten die wij vertegenwoordigen.


Overgang van Adobe CS naar Adobe CC

Tuesday, May 14, 2013

Geachte relatie,


Adobe heeft vorige week een belangrijke wijziging in haar business model aangekondigd. Adobe Creative Suite (Adobe CS) wordt namelijk omgedoopt in Adobe Creative Cloud (Adobe CC). Adobe Creative Cloud (waarin alle nieuwe productversies en diensten worden ondergebracht) wordt alleen aangeboden als een abonnementsdienst, waarvoor de gebruiker naar keuze per maand of per jaar abonnementsgeld gaat betalen. 

Gebruikers kunnen kiezen voor een volledig abonnement, waarbij zij toegang krijgen tot alle software uit de voormalige Master Collection (en meer) of voor een abonnement op één of meerdere losse producten, zoals bijvoorbeeld Adobe Photoshop en InDesign. Zodra er nieuwe features aan een product worden toegevoegd, zijn deze op korte termijn beschikbaar voor de CC abonnees. Waarom heeft Adobe de naam Creative Suite gewijzigd in Creative Cloud?*

"Onze visie voor Creative Cloud gaat verder dan alleen het aanbieden van onze creatieve toepassingen als download. We creëren een platform waarmee je kunt werken wanneer en waar je wilt, en waarbij de gemeenschap een belangrijke rol in het creatieve proces speelt.

Cloudgebaseerde workflows vormen een belangrijk aandachtsgebied voor deze en toekomstige releases. Hierbij is ons algemene doel om het werken op meerdere computers en apparaten te vereenvoudigen, en samenwerking en ontdekking binnen de creatieve gemeenschap mogelijk te maken. De nieuwe naam weerspiegelt deze visie."

* Bron: www.adobe.com/nl


Meer informatie vindt u in deze brief van het Creative Cloud team.


Gebruikers van CS3 tot en met CS5.5 profiteren het eerste jaar van een speciale introductieprijs. Gebruikers van CS6 kunnen op een nog hogere korting rekenen wanneer voor zij 31 juli 2013 overstappen op Adobe CC. Voor prijzen verwijzen wij u naar onze website.


De nieuwe Adobe CC producten zijn vanaf 17 juni beschikbaar voor abonnees. Voor een volledig overzicht van alle nieuwe functies verwijzen wij u graag naar Adobe TV (http://tv.adobe.com/channel/whats-new-in-creative-cloud/).


Graag willen wij ook een aantal wijdverbreide misverstanden over Adobe CC uit de weg ruimen:


In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, draaien de Adobe CC producten niet in een webbrowser. De producten worden lokaal geïnstalleerd op de harde schijf van uw computer. Ook uw bestanden kunt u gewoon op uw eigen harde schijf of server opslaan. Optioneel kunt u gebruik maken van de opslagruimte (20-100 GB) die u door Adobe beschikbaar wordt gesteld.


Het is niet nodig dat uw computer constant verbonden is met het Internet. Eéns in de maand zal Adobe een check uitvoeren op de geldigheid van uw licentie. Op het moment dat uw computer tijdens deze licentiecheck niet online is, is dit geen enkel probleem. U kunt uw software 180 dagen blijven gebruiken.

Overige veel gestelde vragen over Adobe CC en bijv. de systeemeisen voor het uitvoeren van de nieuwe versies worden op deze pagina beantwoord.


Wat gebeurt er met de huidige Creative Suite 6 versies?

De CS6 bundels en losse producten worden voorlopig nog wel verkocht (als downloadlicentie) en ondersteund maar er zullen geen nieuwe features meer aan worden toegevoegd. Adobe CS6 is dus de laatste productversie die nog kan worden aangeschaft als een zgn. 'perpetual license' (= licentie voor onbepaalde tijd).

Uiteraard zijn wij graag bereid al uw vragen over de consequenties van deze belangrijke beleidswijziging te beantwoorden. Ook kunt u reageren op onze Facebook pagina.

Producten

Doelgroepen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


Copyright © 2011. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive