Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.



Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Laatste nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten over Promate en de producenten die wij vertegenwoordigen.


Ontdek de wereld van CS5

Tuesday, March 08, 2011


Promate en Adobe organiseren op 6 april 2011 het gratis seminar 'Ontdek de wereld van CS5'. Speciaal voor de klanten van Promate komen de specialisten van Adobe naar Utrecht om presentaties te geven over Creative Suite 5. Er is een programma samengesteld voor de hele dag, maar het is ook mogelijk om enkele individuele sessies te volgen.

Nieuw in Creative Suite 5

Nieuwe creatieve mogelijkheden, schitterende productiviteitsverbeteringen en natuurlijk ook tips en trucs. Dat kun je verwachten in deze sessie. In een vogelvlucht worden de nieuwe mogelijkheden bekeken in de verschillende suites, met onder andere aandacht voor Illustrator CS5, InDesign CS5, Flash CS5, Dreamweaver CS5 en natuurlijk ook Photoshop CS5.
 

Nieuw: InDesign CS5 – interactieve documenten

InDesign was voorheen een pakket dat vooral gebruikt werd voor print-pagina opmaak. Maar in CS5 zitten mooie nieuwe functionaliteiten om vanuit InDesign interactieve documenten te maken, inclusief animaties, video, overlays etc. Leer hoe je een mooie online brochure kan maken vanuit deze krachtige software.
 

Applicaties maken voor iPhone / iPad en Android

Flash Pro CS5 bevat een nieuw component de ‘packager for iPhone’. Hiermee is het mogelijk om vanuit Flash Professional CS5 applicaties te maken voor je iPhone en iPad. Samen met de Android SDK, kun je vervolgens zorgen dat deze applicatie ook beschikbaar komt voor Android toestellen. Je hoeft dus niet verschillende talen voor verschillende platformen te leren, maar kunt gewoon je bestaande Flash en Actionscript kennis gebruiken.
 

Nieuw: Adobe Digital Publishing Suite

Het maken van magazines voor de iPad en andere tablets is hot. Op dit moment is de Adobe Digital Publishing suite in beta op http://labs.adobe.com/. In deze sessie wordt ingegaan op dit nieuwe product. Vanuit InDesign kunnen op eenvoudige wijze interactieve magazines gemaakt worden om vervolgens te tonen op tablets. Ontdek waar de wereld van publishing heen gaat.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar... meld je dus snel aan!



Meer info en registratie
 






Producten

Doelgroepen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


Copyright © 2011. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive