Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Promate Internet Products BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 37

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan


Bestel direct

Gratis boeken CS6

Bij aanschaf Creative Cloud for Teams. Zolang de voorraad strekt!

Download brochure

Twixl Publisher

Twixl Publisher is een elegante en betaalbare Plug-in voor InDesign waarmee u diverse soorten iPad applicaties kunt ontwikkelen.

30 dagen trialversie

Gratis uitproberen!

U kunt nu Creative Cloud for Teams 30 dagen gratis uitproberen. Vul uw gegevens in en ga vandaag nog van start met uw hele team.

Lees verder

Made with Illustrator CS6

In deze illustratie heeft illustrator en tekenaar Frans Hessels gebruik gemaakt van de Gradient Functie in lijnen in Adobe Illustrator CS6.

Lees verder

Adobe Creative Suite 6 is here!

Creative Suite 6 bevat vele nieuwe verbeteringen in o.a. Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver en Premiere.

Vraag aan

Promate Upgrade Alert

Ontvang als eerste het nieuws met betrekking tot belangrijke annonceringen en product upgrades!

Upgrades CS3/CS4

Het is niet langer mogelijk CS3 en CS4 te upgraden.


Bel 0180-635237 voor advies!Bestel direct

Adobe Business Catalyst


Wat is Adobe Business Catalyst?

BC is een online applicatie voor het bouwen en managen van complete online-business oplossingen. Met BC kunt u, zonder coderen, prachtige sites bouwen met veel functionaliteit. De sites die u voor uw klanten maakt, worden gehost op de professionele servers van Adobe. U heeft dus geen zorgen meer over de uptime, beveiliging, server updates of het installeren van patches. Zodra er nieuwe functionaliteit in Adobe Business Catalyst beschikbaar is, is deze ook beschikbaar voor u en al uw klanten.

 

Bekijk de introductiefilm (Engels)


Online Business, geen website

Veel van uw klanten willen meer dan alleen een website. Zij willen een complete oplossing. Business Catalyst houdt zich al sinds 2004 bezig met het ontwikkelen van de programmatuur voor deze online business oplossingen.

                           

Business Catalyst biedt een volledige online oplossing met Content Management Systeem, klanten database, volledige e-commerce functionaliteit, ingebouwde email marketing en uitgebreide rapporten en statistieken.

Geen beperking aan uw creativiteit.

Veel andere oplossingen (zoals bijv. Joomla) hebben nogal wat beperkingen als het gaat om de uitstraling van de site. Beperkte of gecompliceerde template systemen maken het niet eenvoudig om datgene op het scherm te krijgen wat u in uw hoofd heeft. Bij BC hebben ze dat omgedraaid. U bouwt het ontwerp in HTML en CSS en voegt de modules van BC toe aan uw ontwerp.

Meer winst door minder te programmeren

U hoeft niet langer handmatig meerdere systemen te integreren of op zoek naar plug-ins om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Met het all-in-one systeem van BC bouwt u professionele sites, brengt het aantal programmeringsuren drastisch naar beneden, verbetert uw workflow, en bespaart u veel tijd, geld en stress.

Business Catalyst Partner Programma

Een recent onderzoek onder de BC-partners heeft uitgewezen dat 90% van hen bijna alle projecten met BC maakt. Van een eenvoudige website tot een volledige e-commerce oplossing. Omdat alle projecten op het zelfde systeem draaien, zijn de kosten voor support, training van medewerkers en implementatie aanzienlijk gedaald.

Bent u eindgebruiker?

Promate Internet Products werkt samen met gespecialiseerde webdesigners die al de nodige ervaring hebben met Business Catalyst. Wilt u Business Catalyst zelf eens uitproberen, vul dan het formuliertje hieronder in.

 

 

* Verplicht

 

 


Partner worden?

Als u websites ontwikkelt voor klanten is het mogelijk Free, Standard of Premium Partner te worden. U kunt zich via Promate aanmelden en ontvangt dan direct 5% korting op de Standard of Premium fee. Bovendient ontvangt u € 100,- korting op een BC training voor maximaal 2 personen. Stuur een e-mail om een referral code te ontvangen.


Meer informatie?

Promate Internet Products is al officieel Business Catalyst Partner en heeft dus al veel ervaring opgedaan met het systeem. Bovendien kunt u als klant van Promate een aantrekkelijke korting krijgen op het partnerprogramma. Wij hebben voor onze klanten een uitgebreid informatiepakket klaar liggen, waarin we alle mogelijkheden en voordelen van Business Catalyst voor u op een rijtje hebben gezet, alsmede een stappenplan voor uw eerste GRATIS kennismaking met Business Catalyst.

Business Catalyst Training (2 dagen)

Als u deze informatie wilt ontvangen, vul dan onderstaand uw gegevens in en u krijgt het informatiepakket per email toegezonden.


* Verplicht

Ik ontwikkel websites voor klanten
Ik wil een website voor mijn eigen bedrijf bouwen

ja

Producten

Doelgroepen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en E-mail adres in.


Copyright © 2011-2012. Promate Internet Products BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive